Doe je ook mee met de Sinterklaasbingo? (2024)

Table of Contents
Blogs & filmpjes Uitgelicht

Blogs & inspiratieAlle blogs

26 november 2023

Is Sinterklaas al in het land met de pieten? Om het zeker te weten, gaan we op zoek naar aanwijzingen? Speel de Kidsproof Sinterklaas bingo! Wie heeft er als eerste alle vakjes aangekruist en BINGO?

Doe je ook mee met de Sinterklaasbingo? (1)

Zin in een leuk Sinterklaasspel? Dan is dit Sinterklaas bingo spel een leuk idee! Even downloaden, printen en spelen maar! Bingo! Bingo!

Doe je ook mee met de Sinterklaasbingo? (2)

Klik hier voor de printversie.

Veel bingoplezier!

~ Carlijn ~

Op zoek naar nog meer leuke Sinterklaasactiviteiten check onze Uitagenda!

Blogs & inspiratie

Blogs & filmpjes

24x Zomervakantie-uitjes door heel Nederland Zomervakantie! Wij hebben 24 extra leuke uitjes door het hele land voor je verzameld. Voor als je een keer een dagje verder weg wilt. Of op vakantie bent in eigen land. Met deze tips vliegen de zes weken schoolvakantie voorbij!

Zomertip: zwembaden en zwemstrandjes in Zuid-Limburg Tijdens de warme zomerdagen zijn de kinderen het liefst de hele dag in het zwembad! Lekker zwemmen, plonsen in het water en op zoek naar verkoeling. Gelukkig zijn er in Zuid-Limburg een heleboel fijne buitenzwembaden, waterspeeltuinen en zwemmeren waar de kinderen tijdens de zomer uren zwemplezier beleven!

15x kindvriendelijke restaurants met speeltuin én terras! Lekker hapje eten met het gezin? Bij deze restaurants kunnen ouders genieten van een lekker drankje op het terras terwijl de kids zich vermaken in de te gekke speeltuin. Van ontbijt tot lunch en diner, deze kindvriendelijke plekjes in en om Zuid-Limburg zorgen zeker voor volle maken en veel plezier!

Ontdek Maastricht vanaf het water Toerist in eigen stad, de regio ontdekken vanaf het water of op zoek naar een tof uitje voor de lange weekenden? Bij Rederij Stiphout ben je aan het goede adres. Van lekker smullen tijdens een cruise, kapitein van je eigen sloep tot een mooie rondvaart. Wij hebben de leukste tips voor je op een rij gezet!

12x favoriete zomerse uitjes in Zuid-Limburg Met dit mooie zomerweer is het zo fijn om lekker buiten te spelen! In de natuur, in het water, de speeltuin (met schaduw), een pluktuin, de dierentuin... dat is allemaal toch éxtra leuk als het niet regent en niet zo koud is buiten. In Zuid-Limburg zijn superveel gezinsuitjes, maar dit zijn onze echte aanraders voor de zomer!

12 toffe kinderfeestjes in en om Maastricht Hiep hiep ho*ra, er is er een jarig! Neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee en vier een groot feest. We hebben 12 toffe kinderfeestje voor je op een rijtje gezet voor een onvergetelijke verjaardag!

Zwembaden met glijbanen in en om Zuid-Limburg! Beleef een heerlijke, doorweekte dag in een van de zwembaden in en om Zuid-Limburg! We zijn op zoek gegaan naar zoveel mogelijk baden met glijbaan, zodat jong en oud een hele dag zoet zijn. Duik onder de watersproeiers, geniet van toffe LED-verlichting en roetsj van de glijbanen!

Dagje weg naar Heerlen en Kerkrade! Zin in een dagje uit in Heerlen of Kerkrade? Wij verzamelden allerlei leuke activiteiten die je met de kinderen in deze steden kunt doen. Zo heb jij lekker veel inspiratie voor je volgend uitje!

Nationale Buitenspeeldag van Jantje Beton Doe mee! Op woensdag 12 juni organiseert Jantje Beton samen met kinderzender Nickelodeon voor de 17e keer de Nationale Buitenspeeldag. Nederland wordt dan één grote speeltuin.

11x de lekkerste ijssalons in en om Zuid-Limburg! Als de zon schijnt (en eigenlijk ook als de zon niet schijnt) is ijs een super idee! Heerlijk verfrissend op de warme dagen en een gezellig uitje met de kids. Wij hebben onze favoriete ijssalons in en om Zuid-Limburg hier voor je op een rijtje gezet!

De leukste attractie- en speelparken in Zuid-Limburg! Zin in een avontuurlijk dagje uit vol plezier? Waan je even helemaal in een andere wereld in een attractie- of speelpark. Met onder meer coole achtbanen, spannende speeltoestellen en magische sprookjesfiguren. Dit zijn onze favoriete thema- en speelparken in Zuid-Limburg!

Zó kies je een leuk vakantiekamp voor je kind! Elk jaar duik ik er weer in: al die leuke vakantiekampen voor kinderen! Zo’n week vol met leuke activiteiten, plezier met andere kinderen en weer een stapje dichter bij zelfstandigheid.

Uitgelicht

Doe je ook mee met de Sinterklaasbingo? (15)

Binnenkort een verjaardag op de planning? Of de zomervakantie alvast vieren?

Wij hebben de leukste kinderfeestjes voor je op een rijtje gezet. Stoere-, meiden-, sportieve-, creatieve-, actieve- en nog veel meer partijtjes! Voor ieder wat wils.

De leukste tips!

Tip!

Het WWF-Rangers doeboek

Blog

Geef je kind een van de leuke zomerboeken van Blink cadeau!

Naar de top

Doe je ook mee met de Sinterklaasbingo? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nicola Considine CPA

Last Updated:

Views: 6434

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nicola Considine CPA

Birthday: 1993-02-26

Address: 3809 Clinton Inlet, East Aleisha, UT 46318-2392

Phone: +2681424145499

Job: Government Technician

Hobby: Calligraphy, Lego building, Worldbuilding, Shooting, Bird watching, Shopping, Cooking

Introduction: My name is Nicola Considine CPA, I am a determined, witty, powerful, brainy, open, smiling, proud person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.